Al je financiële vraagstukken en verzekeringen onder 1 dak!

HYPOTHEKEN:Als je voor de eerste keer een huis koopt, gaat verhuizen of je bestaande hypotheek wilt aanpassen dan neem je een belangrijke beslissing. Een beslissing met jarenlange financiële gevolgen. Op zulke momenten is het prettig als je wordt bijgestaan door iemand met verstand van zaken.


Iemand die zich in jouw situatie kan verplaatsen, de tijd neemt om je te leren kennen, integer is en altijd bereikbaar is voor vragen.


De adviseurs van Romijn Financieel Advies hebben jarenlange ervaring waardoor we je in begrijpelijke taal de mogelijkheden kunnen uitleggen. Doordat we alle gangbare banken en geldverstrekkers kunnen aanbieden zorgen we samen voor de beste passende hypotheek. Hierbij kijken we niet alleen naar de beste rente maar ook naar de beste voorwaarden.


uitdagingen gaan we niet uit de weg. We zijn gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Ook helpen we je graag als je bijvoorbeeld een starterslening nodig hebt of een bijzonder pand koopt zoals een woonboerderij. 
FINANCIELE PLANNING:

Een goed financieel plan gaat niet in de eerste plaats over rijk worden of belasting besparen. Financiële Planning gaat bij Romijn Financieel Advies vooral over hoe u uw levensdoelen financieel optimaal kan realiseren. Uw persoonlijk financieel plan kan u bijvoorbeeld een duidelijk antwoord geven op onderstaande vragen; • Wat heb ik maandelijks te besteden wanneer ik (eerder) met pensioen ga?
 • Zijn er voor mij mogelijkheden om iets aan mijn pensioentekort te doen?
 • We willen een duurder huis kopen maar kunnen we dan nog wel zo ruim leven zoals nu?
 • Hoe kunnen wij nu al verstandig reserveren voor de studiekosten van onze kinderen?
 • Hoe zouden mijn partner en kinderen er voor staan wanneer ik nu zou komen te overlijden?
 • Hoe regel ik mijn nalatenschap? Wat zijn de gevolgen van een testament?
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn nalatenschap bij de juiste personen terecht komt?
 • Zijn er voor mij mogelijkheden om erfbelasting te besparen?
 • Ik heb een erfenis ontvangen, en nu?
 • Ik wil mijn kinderen helpen bij de koop van een huis, hoe regel ik dat?


Uw persoonlijk financieel plan geeft antwoord op deze of andere vragen, altijd in samenhang met elkaar.

Verzekeringen:

Als je van plan bent om een hypotheek aan te vragen dan is het ook goed om na te denken welke verzekeringen er nodig zijn.


Gelukkig zijn er behalve de opstal verzekering (verzekering tegen o.a. brand en stormschade aan het huis) nagenoeg geen verplichtingen vanuit de geldverstrekker.


Wel is het goed om na te denken wat er kan gebeuren tijdens de looptijd van een hypotheek. belangrijke onderwerpen zijn:


 • Kan ik de hypotheek nog betalen als een van ons komt te overlijden?
 • Wat zijn gevolgen als ik tijdelijk arbeidsongeschikt of werkloos ben?
 • Wat zijn de aanvullende lasten voor de  opstal verzekering, inboedel en overige verzekeringen?
Uiteraard bespreken we alle onderwerpen met je, verzekeringen afsluiten die behoren bij de hypotheek zitten in ons adviestarief. Hier rekenen we dus geen extra kosten voor. Zo blijft ons advies altijd objectief!


Voor de overige verzekeringen hebben we een samenwerking met onze collega's van Advies en Kies. Zo heb je alles geregeld onder een dak!